taxci
 

Afspraken Belastingdienst

Laatst gewijzigd: 28-11-2017

U wilt 100% zekerheid vooraf over uw fiscale positie?

Fiscale ruling over transfer pricing?

U bent in discussie met de belastingdienst over een standpunt dat u heeft ingenomen in de aangifte?

U hebt een fiscaal risico in de boeken dat u in overleg met de belastingdienst wilt oplossen?

Naar aanleiding van een boekenonderzoek hangt u een claim boven het hoofd?

Wij hebben ruime ervaring in het onderhandelen met de belastingdienst, het maken van afspraken (rulings) met de belastingdienst en als het echt niet anders kan, het procederen tegen de belastingdienst.

De belastinginspecteur is ook maar een mens, maar vaak wel één met een missie: ervoor zorgen dat u de belasting betaalt die u naar zijn of haar mening bent verschuldigd. De wet is de wet en daar kunnen wij niets aan veranderen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat u niet meer betaald dan dat de wet u verplicht.

Bij veel discussies met de belastingdienst blijkt dat de relevante feiten en omstandigheden niet op juiste wijze zijn gepresenteerd of onjuist door de inspecteur zijn geïnterpreteerd.

De belastinginspecteur heeft per definitie een kennisachterstand en is daarom in eerste instantie afhankelijk van de informatie die door u of uw adviseur wordt verschaft. Niet zelden blijkt een hoogoplopende discussie met de belastinginspecteur zijn oorzaak te vinden in een onjuist begrip van zaken, wat uiteindelijk kan leiden tot een te hoge belastingaanslag, die u al dan niet in een gerechtelijke procedure moet gaan bestrijden.

Wij kunnen u op professionele wijze vertegenwoordigen in discussies met de belastinginspecteur en er voor zorgen dat de discussie niet escaleert en u dus uiteindelijk ook niet meer belasting betaald dan noodzakelijk is.

Indien u meer informatie wenst of indien u geïnteresseerd bent in onze diensten, dan nodigen wij u uit om contact met ons op nemen door te bellen naar 020-5709440 (Amsterdam) of 010-2010466 (Rotterdam).

U kunt ook het contactformulier invullen, of rechtstreeks een e-mail sturen aan info@taxci.nl.

Wij maken graag tijd voor u!

Terug naar Onze diensten