taxci
 

Werken bij TAXci

Laatst gewijzigd: 28-02-2017

 

 wie zijn wij en wat doen wij

Een nieuwe manier van werken ...

Graag stellen wij ons voor. Kijk hier voor meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen. Tevens vind je hier een overzicht met een greep uit de opdrachten die wij voor onze cliënten hebben uitgevoerd.

carrière mogelijkheden

Carrière mogelijkheden bij TAXci

TAXci groeit. Dit betekent voor jou alle gelegenheid om mee te groeien. Wij hechten veel waarde aan de individuele vaardigheden en bieden waar nodig, kansen, opleidingen en ondersteuning. 

 vacatures

Onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures voor onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Kijk hier naar onze openstaande vacatures.

 

arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Naast een competatief salaris bieden wij een arbeidsvoorwaardenpakket welke is afgestemd op je carrièreverloop en rekening houdt met een veranderende levensstijl. 

solliciteren

Sollicitatieformulier

Een gerichte of open sollicitatie kun je per e-mail sturen naar hrm@taxci.nl of je kunt contact opnemen voor meer informatie of een kennismakings gesprek met Ton Smit via telefoonnummer 020-570 94 44

. Wil je liever direct solliciteren? Klik hier voor ons sollicitatie formulier.

Wij garanderen volledige discretie met betrekking tot jouw reactie. 

 

contactformulier

Wil je dat wij bellen?

Wil je graag door ons benaderd worden, dan kun je hier jouw contactgegevens achterlaten. Wij zullen dan contact met je opnemen op het moment dat het jou schikt.