taxci
 

Routebeschrijving - Tax Consultants International - ROTTERDAM

Laatst gewijzigd: 18-07-2011

 

Het Rotterdamse kantoor van Tax Consultants International is gevestigd in het GrootHandels Gebouw, direct naast het Centraal Station. 

Het statutaire adres luidt: Groothandelsgebouw, Suite B7.029, Stationsplein 45, 3013 AK,  Rotterdam. Telefoon: 010-2010466.

Het GrootHandels Gebouw is uitstekend bereikbaar met de auto of per openbaar vervoer.  

Met de auto: 

  • Komende vanuit de richting Amsterdam/Den Haag/Delft: GHG vooraanzicht klein
  • Neem de A13 naar Rotterdam. Neem de afslag "Rotterdam-Centrum". Voor het vervolg van de route zie hieronder.
  • Komende vanuit de richting Eindhoven/Tilburg/Breda:

Neem de A16 naar Rotterdam. Bij de "Van Brienenoord Brug" de weg vervolgen in de richting Den Haag/Hoek van Holland (A20). Neem de afslag "Rotterdam-Centrum". Voor het vervolg van de route zie hieronder. 

  • Komende vanuit de richting Utrecht/ Gouda:
  • Neem de A20 naar Rotterdam/Hoek van Holland. Neem de afslag "Rotterdam-Centrum". Voor het vervolg van de route zie hieronder.

    Vervolg van de route met de auto vanaf de afslag "Rotterdam-Centrum":

Sla rechts af bij het eerste verkeerslicht. U passeert een dierentuin aan uw rechterzijde. Blijf rechtdoor rijden, u gaat door een tunnel. Aan het einde van de tunnel slaat u links af bij de verkeerslichten. Vervolg uw route totdat u aan uw linkerzijde een groen gebouw ziet. Sla hier links af. Het kantoorgebouw bevindt zich nu aan uw rechterhand. U kunt uw auto parkeren in parkeergarage P1 (Conradstraat) onder het Groot Handelsgebouw of parkeergarage P2 (Schaatsbaan 33) . Voor de verdere routebeschrijving verwijzen we u naar het kopje "Route naar en binnen het Groot Handelsgebouw".

Met de trein:

Indien u met de trein komt, is de route vrij eenvoudig.] Neem de trein richting Rotterdam Centraal Station. Aangekomen bij het Centraal Station neemt u de uitgang richting het centrum. Bij het uitkomen van het Centraal Station ziet u het gebouw waarin ons kantoor zich bevindt aan uw rechterzijde. Voor de verdere routebeschrijving verwijzen we u naar het kopje "Route naar en binnen het Groot Handelsgebouw" op de volgende pagina.


Route naar en binnen het Groot Handelsgebouw :

Route GHG - Route beschrijving  

 

U kunt het gebouw binnengaan via de hoofdingang, welke op het bovenstaande kaartje is aangeduid met een "A". Deze ingang bevindt zicht tussen de ABN-AMRO Bank en Restaurant Engels. U hoeft zich niet te melden bij de portier, maar kunt direct naar de liften lopen. Neem de lift naar de zevende verdieping.  Bij het uitgaan van de lift gaat u rechtsaf en volgt de gang die een bocht naar rechts maakt. U neemt de eerste gang aan uw rechterhand en u vindt ons kantoor na de klapdeuren aan de rechterkant aan het eind van de gang.