taxci
 

Roberto Perotti

Laatst gewijzigd: 19-12-2019

Robert PerottiMijn naam is Roberto Perotti. 

Ik manage de Full Service Compliance Praktijk van TAXci. Ik ben verantwoordelijk voor het verwerken van administratieve gegevens van cliënten en het opstellen van jaarrekeningen, financiële rapportages en belastingaangiften.

Expertise

Financiële verslaggeving, consolidaties en het financieel begeleiden van herstructureren van organisaties.

Specialiteit

Financiële “clean-up” en “recovery” projecten, het verzorgen van de administratie, rapportages en de financiële verslaggeving van internationaal opererende bedrijven en bedrijven die zijn betrokken bij  internationale herstructureringen.

Taken en verantwoordelijkheden

Mijn primaire taak is het managen van de Full Service Compliance Praktijk van TAXci. Ik ben in deze hoedanigheid verantwoordelijk voor het tijdig, compleet en correct verwerken van administratieve gegevens van cliënten en het opstellen van jaarrekeningen, financiële rapportages en belastingaangiften. Tot mijn kerntaken behoort verder de planning van de diverse werkzaamheden, de bewaking van budgetten, het opstellen van offertes en de dagelijkse begeleiding van medewerkers.

Werkzaam bij TAXci sinds

15-7-2019

Werkervaring

Dagelijkse boekhouding, salarisadministratie, memoriaalposten, financiële rapportage, consolidatie, budgettering en variantie-analyse, BTW, cashflow rapportages, NL- GAAP, IFRS, accountmanagement Internationale-en beursgenoteerde bedrijven, controle BTW en VPB aangiften, compliance en riskmanagement.

Opleiding

VWO, HEAO, MBA, SPD en diverse meer praktijkgerichte opleidingen en trainingen, en het volgen van diverse seminars op belastinggebied.