taxci
 

Nieuws

Matthijs Broekman treedt toe tot directie van Tax Consultants International

Laatst gewijzigd: 02-11-2021

2-11-2021

Matthijs H. Broekman LL.M. (45) is met ingang van 1 November 2021 toegetreden tot de directie van Tax Consultants International B.V. 

Matthijs, een ervaren fiscalist, is werkzaam geweest in de internationale corporate praktijk van BDO en PWC, waar hij ervaring heeft opengedaan met internationale structuren, fusie en overnames en transfer pricing,   

Oprichter en algemeen directeur Ton Smit is blij met de komst van Matthijs: “de komst van Matthijs is een belangrijke stap om TAXci naar het volgende niveau te brengen en onze praktijk op onze speerpunten van internationaal belastingrecht, M&A en transfer pricing te versterken”.

Matthijs Broekman over zijn nieuwe functie: “Ik zie er naar uit om op basis van vertrouwen langdurige relaties aan te gaan met onze huidige en toekomstige cliënten en samen met mijn nieuwe collega’s verder te bouwen aan de praktijk van Tax Consultants International.”

Over Tax Consultants International:

Tax Consultants International is een snel groeiend onafhankelijk fiscaal advieskantoor gespecialiseerd in internationaal belastingrecht, M&A en transfer pricing, met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. 

Neem gerust contact met ons op indien u Matthijs met zijn nieuwe functie wilt feliciteren of zijn nieuwe contactgegevens wilt ontvangen.   

Wij zijn bereikbaar per e-mail of per telefoon op nummer 020 570 94 40 voor ons kantoor in Amsterdam of nummer 010 20 10 466 voor ons kantoor in Rotterdam.

Wij maken graag tijd voor u !