taxci
 

Internationaal belastingadvies

Laatst gewijzigd: 27-11-2017

Wij beschikken over de kennis en expertise om u in internationale trajecten op professionele wijze te adviseren.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan advies over

  • grensoverschrijdende transacties of investeringen,
  • toepassing van belastingverdragen, 
  • de locatiekeuze voor het opzetten van een nieuw bedrijf, 
  • het structureren van een internationale joint venture,
  • een overname in het buitenland, 
  • emigratie of immigratie,
  • werknemers in grensoverschrijdende situaties. 

Ons advies kan zien op de toepassing van het Nederlandse internationale belastingrecht, belastingverdragen of vergelijkbare multilaterale regelingen of belastingheffing in het buitenland.   

Samen met u brengen wij voor u de mogelijkheden en risico's in kaart en begeleiden wij u stap voor stap naar de beste oplossing. 

Wij streven in onze advisering naar een degelijke fiscale oplossing, maar wij houden ook rekening met uw operationele behoeften (werkbaarheid) en de juridische en financiële implicaties van ons advies.  

Wij willen u behoeden voor fiscale constructies die weliswaar technisch mogelijk lijken te zijn, maar waarvan al op voorhand duidelijk zou moten zijn dat deze tot grote problemen met de belastingdienst kunnen gaan leiden.

Indien u absolute zekerheid wenst over een fiscaal vraagstuk kunnen wij u adviseren op basis van een "legal opinion" of de zaak voorleggen aan de belastingdienst (zie eveneens Afspraken met de Belastingdienst).

Indien u meer informatie wenst of indien u geïnteresseerd bent in onze diensten, dan nodigen wij u uit om contact met ons op nemen door te bellen naar 020-5709440 (Amsterdam) of 010-2010466 (Rotterdam).

U kunt ook het contactformulier invullen, of rechtstreeks een e-mail sturen aan info@taxci.nl.

Wij maken graag tijd voor u!

Terug naar Onze diensten