taxci
 

Ashwant Soekhai

Laatst gewijzigd: 23-11-2021

Ashwant foto geheel - bijgesneden.jpgMijn naam is Ashwant Soekhai. Ik werk als Junior Assistant Global Mobility Expat Practice in de particuliere praktijk.

Expertise

Inkomstenbelasting

Specialiteit

Op dit moment heb ik nog geen specialiteit waarin ik mezelf kan onderscheiden. TaxCI ondersteunt mij bij het opdoen van goede werkervaring en relevante skills om een specialist te worden op het gebied van de inkomstenbelasting.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Junior Assistant ben ik verantwoordelijk voor het tijdig en juist indienen van de aangiftes inkomstenbelasting voor particuliere cliënten.

Werkzaam bij TAXci sinds

16-3-2020

Werkervaring

In 2018 ben ik mijn fiscale carrière begonnen als bezwaarbehandelaar inkomstenbelasting bij de Belastingdienst Den Haag. Hier kreeg ik de mogelijkheid om bezwaarschriften van particulieren te beoordelen. Vervolgens ben ik me gaan verdiepen in de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme als Counterparty Due Diligence Assistant bij een grote leasemaatschappij. 

Opleiding

Op dit moment ben ik bezig met de afrondende fase van mijn studie Fiscaal Recht en Economie op de Hogeschool Rotterdam. Na het afronden van deze studie ben ik voornemens om de (pre-)master fiscaal recht te volgen aan de universiteit.